VOOR OPDRACHTGEVERS

Als er één branche is die op volle toeren draait, is het de ICT wel. Dat snappen we helemaal. En we begrijpen ook volledig dat je organisatie behoefte heeft aan mensen die perfect geschikt zijn voor – en gelukkig zijn in – hun werk. Zulke mensen hebben wij, op alle functieniveaus en op bijna alle ICT-technologiegebieden. Systeemontwikkelaars, -bouwers en -architecten, maar ook netwerkbeheerders, programmeurs, consultants, analisten en projectmanagers. Bijna alles met bits en bytes.

Bij Matching Pool kennen we het DNA van onze opdrachtgevers. We weten wie er werken, hoe ze denken, hoe de cultuur is en wat voor mensen er goed uit de verf komen. Met die informatie gaan we binnen onze pool op zoek naar een klinkende match. Zo, nu weet je ook meteen waarom we heten zoals we heten.

Voordat we een kandidaat bij jou plaatsen, hebben we een aantal intensieve gesprekken. Sowieso laten we nieuwe kandidaten toetsen. Absoluut niet op basis van wantrouwen, maar juist om kwaliteiten en drijfveren te ontdekken die anders wellicht onzichtbaar zouden blijven. En dat zou zonde zijn.

Waarom onze matches zo trefzeker zijn? Omdat wij wél tijd maken voor onze klanten. Dat beperkt zich niet tot een tweemaandelijks, plichtmatig telefoontje. Nee, we gaan best vaak op bezoek. Gepland en onverwacht, maar wees gerust: we lopen nooit in de weg. Even bijpraten met een geplaatste kandidaat en met jou. Of wat langer, als dat gewenst is en er genoeg gespreksstof is. Dat doen we met veel liefde en plezier. Op kantoor zitten kunnen we nog lang genoeg.

We spelen kort op de bal en schakelen bij problemen of nieuwe ontwikkelingen zo snel als een F1-coureur. Reken maar dat we niet lekker slapen als het ergens niet lekker loopt. En aangezien onze nachtrust ons veel waard is, zorgen we dat het wél lekker loopt. Linksom of rechtsom, maar áltijd doelgericht.

Over wat we doen zijn we eerlijk en transparant. Niet nodig om onze marge in kleine letters en cijfers te omschrijven. We zijn de beroerdste niet.