VOOR KANDIDATEN

Matching Pool is geen gewoon detacheringsbureau met intercedentes die vaak je voornaam noemen, maar je tegelijkertijd helemaal niet kennen. En daarom ook totaal geen idee hebben waar jij behoefte aan hebt en in welke functie jij uitblinkt als Marcel van Helmond in zijn gloriejaren in het shirt van FC Den Bosch. Binnen welk technologiegebied en op welk niveau je ook een baan zoekt: wij zoeken uit wie er om jouw komst zit te springen.

We zullen je vertellen waarom wij wél weten wat jij wilt. Heel simpel: aandacht en interesse, in combinatie met kennis, tientallen jaren ervaring, een imposant netwerk en gezond verstand. We nemen de tijd om werkelijk te onderzoeken wie jij bent, wat je kunt, waar je bent en waar je naartoe wilt. Daarna pakken we onze kaart en stippelen we de route naar je droombestemming uit. Pak je koffers maar vast, want binnenkort mag je inchecken.

Voor ons stopt het trouwens niet op jouw eerste werkdag. Ook daarna blijf je ons zien. Je kunt ons met enige regelmaat verwachten op je werk. Dan eten we in lunchtijd even een broodje of salade, in de kantine, de natuur of een gezellig eetcafé. Wij trakteren. En we regelen het ook wel met je baas als je vijf minuten later terug bent. We vinden het nu eenmaal belangrijk om te weten wat je bezighoudt, wat goed gaat en minder goed. Daar staan we dus altijd voor open.

Onze bedoeling is dat jij lang bij ons aan boord blijft. Daardoor kunnen we – als jij dat wilt – flexibeler plaatsen bij andere opdrachtgevers als zij een opdracht of functie hebben die op jouw lijf geschreven is. Jij moet lang gelukkig zijn op je werk, dat is ons doel.

Iedereen met ook maar een mespuntje technische kennis weet dat je computers en systemen goed up-to-date moet houden. Dat geldt ook voor vakkennis. We zien het als onze plicht om te zorgen dat die op peil blijft, door tijd en geld te reserveren voor opleidingen en trainingen. Ontwikkeling stopt nooit en zo blijf jij langer in topconditie.

Met onze kandidaten hebben we een duidelijke taakverdeling. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om optimaal te presteren en je goed te voelen. Of dat nu een auto is om op je werk te komen, een werkgeversverklaring om een hypotheek te kunnen krijgen of wat dan ook: we zorgen dat het in orde komt. Aan jou de taak om je uiterste best te doen en de juiste instelling mee naar je werk te nemen. Wij geven de voorzet en jij tikt ‘m in. Mooi een-tweetje, toch?