Over ons

We lossen het razendsnel op

Deadlines wachten niet en projecten zonder de juiste mensen kosten tijd en dus geld. Heeft jouw organisatie een goede ICT-er nodig? Dan kun je ons dag en nacht bellen, want we begrijpen dat je dóór moet, altijd. Matching Pool is misschien niet de grootste detacheerder, maar ons netwerk is ijzersterk en staat voor je klaar. Van callcenter-medewerker tot informatie-architect, van ontwikkelaar tot programmadirecteur. Wij matchen jouw behoefte met onze pool van ICT-professionals. Medior en senior medewerkers, die in één keer op de goede plek zitten, een razendsnelle en perfecte match. We heten niet voor niets Matching Pool.

No-nonsense Brabants ondernemerschap

De klant staat bij ons centraal. Dat is geen loze kreet; we zijn immers zelf ook ondernemer. Detacheren van vakmensen is voor ons ‘a way of living’. Bij Matching Pool weet je waar je aan toe bent. Bij ons geen bureaucratische processen. Wij werken open, eerlijk en zijn volledig transparant. We zeggen wat we kunnen en we doen wat we beloven. Hoe we dat doen? Gewoon vasthouden aan onze roots: no-nonsense Brabants ondernemerschap.

Persoonlijk contact

Als je snel de juiste persoon op de juiste plek wilt hebben, is Matching Pool de partij die dat waarmaakt. Ons geheim? Kennis van de markt én persoonlijk contact. Natuurlijk gaat het ons ook om een sterk CV, om de ervaring en vaardigheden die iemand meebrengt. Maar we vinden het misschien wel nog belangrijker dat iemand past bij de cultuur van jouw bedrijf. Daarmee zijn mensen vanaf de start goed inzetbaar en blijven ze inzetbaar. Wij beschikken over een hecht netwerk van mensen. We zijn geïnteresseerd in hun carrière en weten zo waar hun krachten liggen. Mensen die we door en door kennen. Net zoals we jou als klant kennen. We leveren maatwerk omdat we luisteren naar je. En dat levert wat op: geen kleurloze functionarissen-van-de-plank, maar passende probleemoplossers.

Resultaat dat telt

Detacheren is zoveel meer dan CV’s schuiven. Detacheerders die op basis van een functieprofiel een standaard kandidaat leveren zijn er genoeg. Matching Pool is al bijna 30 jaar een zelfstandige detacheerder van ICT-specialisten. We zijn bewust geen onderdeel van een groot en onpersoonlijk netwerk. En dat komt onze service merkbaar ten goede. Wij weten wat er waar te koop is in de markt en kunnen daardoor direct inspelen op jouw vraag. Reken ons af op ons resultaat, dat doen wij tenslotte ook.

José van den Wildenberg

"Het maken van een perfecte match is ten eerste een kwestie van de juiste mensen kennen. Maar je moet het ook in je hebben om te weten wie waar past. Het geeft mij een enorme kick om voor een bedrijf de juiste persoon met de juiste ervaring en persoonlijkheid te vinden. En andersom, om iemand aan de perfecte klus te koppelen. Een match moet kloppen met een strik eromheen. Vaak ben ik zelf nog blijer met een geslaagde match dan de kandidaat. Voor mijn klant, voor mijn kandidaat en natuurlijk voor mijn bedrijf. Want Matching Pool is mijn perfecte match. We hebben veel plezier in wat we doen en vullen elkaar perfect aan.”

Frank Gerritse

“Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Matching Pool. Omdat ik uitgebreide ervaring in het ICT-werkveld heb en op grote projecten heb gewerkt kan ik uit eigen ervaring beoordelen wat werkt voor klanten en mensen die wij detacheren. Als Field Accountmanager heb ik dagelijks contact met onze opdrachtgevers en kandidaten. Daarin merk ik hoe belangrijk het is om oog te hebben voor de mens achter de functie. Want je werkt om te leven en niet andersom. Kwaliteit van leven is privé en zakelijk heel belangrijk. Als onze mensen zich goed voelen, werkt dat voor hen, maar ook voor de klant het beste. En daar doen we het toch allemaal voor.”

Colette Berkelmans

“Jezelf altijd opnieuw uitdagen vind ik heel belangrijk in mijn werk. Daarom pas ik zo goed bij Matching Pool. Het is een energiek bedrijf waar ruimte is voor zelfstandigheid en persoonlijke groei. Dit maakt dat ik elke dag met volle overtuiging naar mijn werk ga. Samen met de collega’s zijn we een hechte en geïnspireerde club. Ik ben van nature leergierig waardoor ik overal inzetbaar ben. Naast mijn werk zorg ik voor voldoende ontspanning. Ik houd van filosoferen, koken, de natuur, schilderen, sporten en een goed boek. Net zoals ik houd van mijn werk.”

Irene Nieuwenkuiper

“Je hebt maar één leven, dus lach, geniet en zorg voor de mensen waar je van houdt. Zo sta ik in het leven, privé en zakelijk. Als recruiter bij Matching Pool komt mijn levensmotto goed van pas. Want het gaat om de mensen. Die doen het, die maken het mogelijk en die zorgen voor het succes. Ik stel alles in het werk om de juiste mensen aan de vraag van onze klanten te koppelen. Matching Pool is een mooi bedrijf met gepassioneerde mensen. Daar voel ik mij thuis. Samen met de collega’s gaan we voor het beste resultaat.”

Toon Jansen

“Ik ervaar veel vrijheid om de best mogelijke invulling aan de financiële afdeling van Matching Pool te geven. Door de korte lijnen hebben we alles naar mijn idee op en top georganiseerd. Dat is belangrijk voor alle mensen die via ons werken voor klanten, we regelen alles vlot en professioneel. Dat geeft veel vertrouwen en dat is essentieel. Dat vertrouwen stralen we ook uit naar klanten. Dat maakt dat ik geniet van mijn werk. Ik ben een echte Brabander en woon met mijn gezin in Best, op een steenworp afstand van mijn werk. Ik houd van het gezellige leven hier en carnaval, een van mijn hobby’s, hoort daar natuurlijk bij.”

Carla Schipperen

“Matching Pool is een professioneel en ambitieus bedrijf waar zelfstandigheid op prijs wordt gesteld en iedereen zichtbaar plezier heeft in wat hij of zij doet. Dat geldt voor de mensen op kantoor in Den Bosch en natuurlijk ook voor de ruim 200 mensen die via Matching Pool bij onze klanten in heel Nederland werkzaam zijn. Naast mijn werk sport ik graag en ga ik graag naar muziekvoorstellingen in het theater. Ook ben ik actief als bestuurslid bij de EHBO.”

2017 © Matchingpool. All rights reserved.

Site by MP