Aanvragen

Productinrichter / Functioneel Beheerder

Als functioneel beheerder Axon zorg je ervoor dat het systeem zo optimaal mogelijk functioneert. Daarbij ben je sparringpartner voor de applicatieverantwoordelijke voor wat betreft informatievraagstukken en de mogelijkheden binnen de applicatie.

Jouw werkzaamheden

Eén van de strategische thema’s van deze opdracht betreft het programma VIP (Vervanging I Plus). Dit omvat een groot traject om meerdere backoffice applicaties te migreren naar de applicatie Axon van onze leverancier Keylane. Op dit moment loopt het eerste deel van dit project, het aansluiten van het huidige zakelijke systeem.

Jouw werkzaamheden zijn in eerste instantie om mee te draaien in dit project als product-inrichter onder verantwoordelijkheid van onze leverancier. Mogelijke werkzaamheden hierbij zijn het ophalen en uitwerken van requirements, het schrijven en aanpassen van FO’s en TO’s, het inrichten van producten, het schrijven van testplannen, uitvoeren van tests en het analyseren en oplossen van bugs.  Verder ben je betrokken bij het inrichten van processen en interfaces met andere systemen en het beheer van de daarvoor benodigde referentiegegevens/stamtabellen.

Natuurlijk heb je een actieve rol in de voorbereiding voor go-live (gepland najaar 2021) en de inbeheername van deze applicatie.

Na de livegang verzorg je samen met 2 andere collega’s het dagelijkse beheer van de applicatie Axon. Dit betekent dat je samen met gebruikers en overige stakeholders mooie oplossingen bedenkt die je vertaalt naar heldere wijzigingsverzoeken en toetst bij de leverancier en applicatieverantwoordelijke. Je leidt wijzigingsoverleggen en draagt daarmee samen met de keyusers en applicatieverantwoordelijken zorg voor de juiste prioritering van de wijzigingsverzoeken.

Daarbij administreer, coördineer en bewaak je het proces van het beschrijven, testen en in productie nemen van incidenten en wijzigingen.

De inrichting in de applicatie doe je deels zelf en zet je deels uit bij de leverancier. Verder los je incidenten op en ben je aanspreekpunt als er vragen zijn over Axon. Ook ben je betrokken bij projecten waar IT-aspecten onderdeel van uitmaken, zoals de aansluiting van nieuwe backoffice systemen.

Je geeft (ook ongevraagd) advies aan je naaste collega’s, interne klanten, management en directies over mogelijke oplossingen. Je houdt daarbij rekening met naleving van procedures vastgelegd in het Handboek Functioneel Beheer en het ICT-beleid.

Jouw team

Jouw afdeling is de stafafdeling ICT van deze opdrachtgever. Hieronder valt zowel Functioneel Beheer, Business Analyse als Systeembeheer/Servicedesk. Wij werken voor alle bedrijfsonderdelen en dragen bij aan de organisatie door middel van een informatievoorziening die bestuurd, betrouwbaar en geborgd is.

Jij hebt

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van bedrijfsgerichte informatica of informatiekunde;
 • Ervaring bij het werken bij een verzekeraar of financiële instelling;
 • Kennis van (product inrichting binnen) Axon is een pré;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder;
 • Kennis van beheer procesmethodieken (BiSL);
 • Kennis van en ervaring met een ticketingsysteem
 • Kennis m.b.t. het (begeleiden van het) testen van applicaties
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede communicatie- en presentatievaardigheden

Jij bent

 • Iemand die kan schakelen en prioriteiten kan stellen in de verschillende werkzaamheden, een helicopterview heeft en verbinding zoekt binnen de verschillende afdelingen
 • Analytisch ingesteld, je denkt in mogelijkheden en kunt problemen vertalen naar praktische en gedragen oplossingen.
 • In staat om te communiceren op verschillende niveaus, zowel intern als extern
 • Proactief, adviesvaardig en bereid om verantwoordelijkheid te nemen
 • Overtuigend, klantgericht, leergierig en sociaal
 • Iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel
Nijmegen
In overleg
Vaste dienst
40
HBO denk- en werkniveau

2017 © Matchingpool. All rights reserved.

Site by MP