Aanvragen

All-round Software Developer (gesloten)

Op zoek naar een all-round software developer, met tussen de 3-10 jaar werkervaring. Jouw hoofdtaal is C#, maar je bent niet bang om op alle gebieden van SaaS oplossingen met diverse tools en talen te werken. Je hebt grote affiniteit met ASP.NET MVC, SQL, NoSQL, Azure, JavaScript, HTML en geavanceerde back-ends en je hebt een passie voor het bouwen van gave software.

De klant is een internationaal georiënteerd, onafhankelijk softwareontwikkelbedrijf die SaaS oplossingen, on-premises software, maatwerksoftware en ondersteuning voor belangrijke applicaties zoals de Nebula Synchronizer en de Nebula DataBridge biedt. Sinds 2003 zijn onze producten geëvolueerd van maatwerk integraties en tools voor SuperOffice CRM en VISMA tot grote, schaalbare SaaS oplossingen. Dit wordt allemaal onderhouden door een klein team van developers en (DevOps) engineers.

Jij en het team waar je deel van uit maakt, zijn verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en bouwen van nieuwe producten, als ook het verbeteren en onderhouden van bestaande producten die allemaal door intern zijn ontworpen. Dit doen we met behulp van de laatste beschikbare technologieën, git, Kanplan, Continuous Integration*, etc. Wij blijven onszelf verder ontwikkelen door middel van regelmatige (trainings)sessies op het gebied van technologie en nieuwe ideeën.

Naast al het serieuze werk zijn we een leuk, creatief en onafhankelijk team van 10 mensen en ons succes wordt voornamelijk bepaald door ons enthousiasme en inventiviteit. Dus omdat we onze mensen enthousiast en innovatief willen houden, ligt onze focus meer op de resultaten, dan op het tijdsbestek waarbinnen je je ideeën kunt realiseren. Op deze manier investeer je niet alleen in het bedrijf door producten te ontwikkelen, maar ook in je eigen  toekomst door jezelf te ontwikkelen. Als het nodig is, zijn wij bereid extra in jouw toekomst met scholing of coaching te investeren.

Den Bosch
Marktconform
Deta-vast
36-40
HBO werk en denkniveau

2017 © Matchingpool. All rights reserved.

Site by MP